26 marraskuuta 2015

Hyde Park

Nyt jatketaan Lontoon meiningeillä!

Käytiin lauantaina Harrodsilla vierailun jälkeen kävelyllä Hyde Parkissa. Olen lukenut kokemuksia ja katsellut paljon upeita kuvia Hyde Parkista, mutta puisto yllätti kaikki odotukset! 

Hyde Park oli aivan käsittämättömän iso paikka! (Tai ainakin tälläisellä pikkukaupungin tytöllä meni sormet suuhun :-D) Kesyjä lintuja oli joka puolella ja ne olivat kärkkymässä ruokaa kaikilta ohikulkijoilta. Linnut tulivat niin lähelle. että vähän jänskätti nappaako ne takista :-D 

Hyde Parkista löytyi myös Winter Wonderland, jossa myös käytiin pyörimässä. Juotiin kävellessä kuumat kaakaot ja katseltiin, kun ihmiset kiljuivat laitteissa. Winter Wonderland huvipuisto taitaa pinta-alaltaan olla isompi kun meidän särkkis tai lintsi (Korjatkaa mua, jos olen väärässä). Jokatapauksessa vierailun arvoinen paikka tämäkin oli!

Vähän harmittaa ettei meidän kävelylenkin aikana törmätty heppoihin, kun siellä niitä kuulemma oli. No ehkä ensi kerralla sitten :-)

Annetaan kuvien puhua puolestaan! Pahoittelut, ettei meikäläinen katsele näissä kuvissa kameraan, maassa oli ilmeisesti jotain kiinnostavampaa katseltavaa...

3 kommenttia: