11 marraskuuta 2015

Lempparisarjat

Aattelin vinkkailla teille muutamista sarjoista, joita on viime aikoina tullut katsellut. Nämä sarjat on ihan must see meikäläisen mielestä! Mä monesti tykkään lukea arvosteluja ja kuunnella muiden mielipiteitä, ennen kun alan katsomaan jotain sarjaa, joten täältä pesee! Kiva jos joku saa näistä jotain vinkkiä syysiltoihin!

♥ Homeland. Tähän sarjaan törmäsin yhden blogin kautta, tosin olin kuullut jo sarjasta silloin, kun se tuli Suomessa telkasta. Sarja kertoo kahdeksan vuoden sotavankeuden jälkeen kotiin palaavasta merijalkaväen sotilaasta ja CIA:n agentista, joka uskoo sotilaan kääntyneen terroristiksi.

♥ Orange is the New Black. Tämän sarjan luultavasti moni onkin jo katsonut. Jos et vielä ole, niin katso ihmeessä! Sarja kertoo naisvankilan arjesta, sattumuksista ja vangeista, hahmot ovat aivan loistavia! Ensimmäinen kausi oli todella hyvä, mutta olin ehkä hieman pettynyt tähän viimeisimpään kauteen...

♥ The Killing. Rikosdraamoja - kyllä kiitos! Sarja sijoittuu Seatleen ja käsittelee nuoren tytön murhaa, sekä poliisien ja läheisten suhteita.

Community. Olen vasta katsonut muutaman jakson tätä komediasarjaa, kun taas poikaystävä on katsonut parikin kautta. Sarja kertoo ''community collegen'' arjesta ja opiskelijoista. Tässäkin sarjassa on niin hauskoja hahmoja! Suosittelen :-)

♥ The Walking Dead. Raakaa meininkiä ja zombeja. Yksi parhaimmista sarjoista, joita olen koskaan katsonut! Kannattaa katsoa, jos ei näe herkästi pahoja unia ;-)

♥ True Detective. Sarjaa on tehty kaksi kautta, mutta kaudet eivät liity millään tavalla toisiinsa. Kummassakin kaudessa on eri hahmot ja eri tarina. Tämäkin on koukuttava ja toisinaan ahdistava rikosdraama. Ensimmäinen kausi oli tosin paljon parempi kuin toinen!

 Narcos. Sarja on fiktiivinen esitys kolumbialaisen huumeparonin elämästä. Sarjassa seurataan myös Medellinin kartellia sekä Yhdysvaltain huumepoliisi DEA:n agentteja. Tämäkin sarja on todella hyvä ja mukaansatempaava. En ole tosin vielä katsonut kaikkia jaksoja ensimmäisestä kaudesta, mutta oon jo ihan koukussa!

 Game of Thrones. Kuulin sarjasta koulussa, kun luokkalaiseni suosittelivat tätä mulle. Ensin ajattelin, että joo ei kiinnosta, kun kuulin, että sarja sijoittuu keskiaikaan. (Historiaan liittyvät sarjat ja leffat eivät ole mua varten. Sarja tosin ei liity millään tavalla Yhdysvaltojen historiaan) Mutta kuinka väärässä olinkaan! GOT on päässyt mun lempparisarjalistalle! Sarjan näyttelijät ovat tehneet todella hyviä roolisuorituksia, ja sarja on myös visuaalisesti upea! Seuraavaa kautta saa tosin odotella kevääseen asti..

Ehkä huomaatte mun sarjavinkeistä, että tykkään komediasta, mutta myös todella paljon rikosdraamoista, jotka on varustettu koukuttavalla juonella! Ennen katselin vaan oikeastaan kaikkia ''hömppäsarjoja'', kuten Gossip Girliä, Vampyyrin Päiväkirjoja ja Pretty Little Liarsia, mutta nyt ne tuntuu jotenkin niin laimeilta verrattuna näihin sarjoihin :-D

Pakko vielä mainita, että paras sarja jota, olen ikinä katsonut on Sons of Anarchy, joten jos et ole katsonut, niin nyt on oikeesti pakko! Siis niin paras kaikista! Ei löydy edes sanoja, hah ;-D

Mitkä sarjat kuuluvat teidän lemppareihin, osaatteko suositella mulle jotain? :-)

Jos et ole nähnyt True Detectiven alkutunnaria, niin katso täältä! Sarjan tunnari inspiroi mua yllä olevan kuvan käsittelyssä ;-) Tämän tekniikan nimi kuvankäsittelyssä on ''double exposure''.

2 kommenttia:

  1. PLL & TVD tuokkareita on tullut jo niiiiiiin paljon, tuntuu että niistä on kadonnu kunnon juoni kun koitetaan väkisin jatkaa..:'D

    VastaaPoista
  2. toi on niin totta! aina on joku ongelma, jolle ei pitäis löytyä vastausta (joku kirous yms.) mut sitten joku keksiikin aina keinon, miten sen järkyttävän ongelman voi ratkaista! :D niin perus jenkkimeininkiä..

    VastaaPoista