12 toukokuuta 2016

Jännän äärellä

Heipähei!

Viimeistä viedään! 

Tänään mulla on viimeinen työharjoittelupäivä täällä Mainostoimisto Preciksessä. Huomenna koittaa heti uudet haasteet, kun mulla on ensimmäinen työpäivä uudessa duunissani, jihuu! Tänään meen vielä töiden jälkeen illaksi uuteen paikkaan vähän tutustumaan paikkoihin ja tsekkaamaan muutamia juttuja, mutta täytyy sanoa, että oon aika innoissani! Tämä uusi mahdollisuus on ihan mieletön tilaisuus!

Tästä viikonlopusta on tulossa varmasti ihan mahtava, sillä on tiedossa vain kivoja juttuja :-D Huomenna illalla ensimmäisen työpäivän jälkeen mennään äidin, iskän, veljeni ja poikaystäväni kanssa katsomaan stand uppia, ennen showta käydään vielä syömässä. Ja lauantaina pidän ihanille ystävilleni pienet valmistujaisjuhlat, en malta odottaa! Valmistun tosiaan viralliseti vasta lauantaina 28.5, mutta juhliahan voi aina etukäteen, vai mitä ;-)

Samaan aikaan on helpottunut fiilis, kun tämä koulu on ohi, mutta samaan aikaan on haikea olo. Mutta turha sitä on haikailla vielä, sillä nähdään valmistujaistilaisuudessa luokkatovereideni kanssa! Nyt vaan juhlitaan ja pidetään hauskaa!

Ihanat viikonloput teillekkin!
Mitäs pidätte tästä filtteristä? Voisin lauantaina harkita tälläistä meikkiä.. Not :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti