10 kesäkuuta 2016

Ellen YO

Heippahei taas pitkästä aikaa!

Kesäkuu on polkaistu jo kunnolla käyntiin ja meikäläinen onkin päässyt kunnolla työn makuun (nimimerkillä 11 päivää putkeen töissä..) Vapaapäivät ovat mahtuneet muutaman viikon aikana yhden käden sormiin, mutta en valita! Nyt pitää takoa kun rauta on kuumaa, vai miten se meni ;-) 

Kesätyön ohessa olen kerennyt tekemään myös muutaman kuvauskeikan. Alla näettekin Ellenin parit yo-kuvat, jotka räpsittiin viime lauantaina. (Paljon onnea hei kaikki ylioppineet ja muut valmistuneet!) 

Oon mä töiden lisäksi jotain muutakin kerennyt tekemään :-D Viime sunnuntaina käytiin Aliisan kanssa katsomassa Tallinnassa Queenia ja Adam Lamberttia! Ja voittekin vaan kuvitella miten siisti kyseinen keikka oli ja miten hauska reissu meillä oli! 

Juhannuskin lähestyy jo kovaa vauhtia! Ollaan menossa taas perinteiseen tapaan mökille, mutta nyt rakkaista rakkain serkkuni Annakin tulee mukaan! En malta odottaa

Mahtavaa viikonloppua ihanat! Mä jatkan taas kuvien käsittelyä!

2 kommenttia:

  1. Olenkin jo odottanut uutta postausta! Enkä ylläty miten kauniita kuvia oot taas räpsiny! Go Kaisu! Ps. Odotan juhannustaaaaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️ Oot mun suurin tukija❤️ Jeee mäkin!!

      Poista