21 marraskuuta 2016

Joulufani täällä taas

Heipähei!

Täällä on joulufiilistelyt jo olleet kunnolla käynnissä pari viikkoa!

Pari viikkoa takaperin juhlittiin likkojen kanssa ensimmäiset pikkujoulut sekä käytiin äidin kanssa Ikeassa ostelemassa joulujuttuja. Ollaan monena vuonna käyty fiilistelemässä Ikean joulua ja joka kerta se on kyllä aina yhtä ihana! Onko meillä kohtalontovereita? :-D

Tänään hain häkkivarastosta meidän valkoisen joulukuusen, ja ajattelin sen huomenna koota ja laittaa paikoilleen, Ei kai ole liian aikaista...? :-D (Muutamat koristeet ovat jo löytäneet paikoilleen täällä meidän pikkuluukussa.) Viime vuonna taisin laittaa kuusen vasta joulukuun alussa, mutta tänä vuonna tekee mieli aloittaa joulukoristelu aikaisemmin, haha.

Glögiäkin ja pipareitakin on tullut vedettyä ihan kiitettävästi ja parit joululahjatkin olen jo kerennyt ostamaan. Täällä ollaan siis ihan aikataulussa :-D Sanomattakin selvää, että meikäläinen on niin jouluihminen kun olla ja voi!

Ikuistin Tuikun tänä vuonna meidän joulukortteihin, hän on aika komea poro

Ps. Pakko mainita vielä, että olen Facebookissakin liittynyt ryhmään ''Sydämeeni joulun teen'' ja suosittelen tätä kaikille joulufaneille, haha! Ryhmässä ihmiset jakavat muun muassa vinkkejä itsetehdyistä joulukoristeista.

2 kommenttia:

  1. Täytyy heti käydä liittyyn tohon ryhmään! Ja itsehän ostin ekan joululahjan jo helmikuussa😂 JA ostin juuri joulukoristeita ja ens viikolla haen minikuusen. Sitäpaitsi eiks eka adventti oo marraskuun puolella😎 ihana Tuikku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Joo suosittelen ryhmää lämpimästi!!👍🏻 ihanaa, että mulla on ihania sieluntovereita❤️

      Poista